Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون بورس همچنان قرمز، عوامل تعیین‌کننده مسیر اقتصاد کشور در ماه‌های آینده، سقوط نرخ برابری لیر ترکیه با دلار آمریکا، نفت ساز کاهشی زد، طلای جهانی کشش صعود ندارد، افزایش قیمت مواد شوینده مورد تایید سازمان حمایت است و افت ۷۰۰ هزار تومانی نرخ سکه را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بورس همچنان قرمز...

امروز شاخص کل با 37470 واحد کاهش معادل منفی 2.73 درصد به یک میلیون و 336 هزار و 586 واحد، شاخص‌ قیمت وزنی - ارزشی با 9799 واحد کاهش معادل منفی 2.73 درصد به 349 هزار و 563 واحد، شاخص کل هم وزن با 4780 واحد کاهش معادل منفی 1.23 درصد به 384 هزار و 341 واحد، شاخص قیمت هم وزن با واحد 3131 کاهش معادل منفی 1.23 درصد به 251 هزار و 775 واحد، شاخص آزاد شناور با 48177 واحد کاهش معادل منفی 2.59 درصد به یک میلیون و 810 هزار و 647 واحد، شاخص بازار اول با 34020 واحد کاهش معادل منفی 3.55 درصد به 923 هزار و 775 واحد و شاخص بازار دوم با 49935 واحد کاهش معادل منفی 1.69 درصد به 2 میلیون و 913 هزار و 70 واحد رسید. در نیمه دوم داد و ستدهای امروز بورس، در 654 هزار و 728 نوبت معاملاتی، 6 هزار و 872 میلیارد برگه اوراق بهادار به ارزش 60 هزار و 375 میلیارد ریال در بورس معامله شد.

عوامل تعیین‌کننده مسیر اقتصاد کشور در ماه‌های آینده

احسان عسکری کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که عوامل تعیین‌کننده مسیر اقتصادکلان کشور در ماه های آینده چیست و با توجه به پیش رو داشتن بحث بودجه، دولت  برای تامین مالی خود و پوشش کسری ها چه راهکارهای مشخصی را از طریق بورس در اختیار دارد، اظهار داشت: از نظر روانی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و همین طور ایران در یکسال آتی تاثیرات انکار ناپذیری بر روند متغیرهای اقتصادی خواهند داشت ولی افزایش سرسام آور قیمت ها در کالاهای اساسی به دنبال رشد قیمت ارز موجب شده است برآورد ارقام بودجه سال ۱۴۰۰ بسیار مشکل باشد. برخی تحلیلگران از کاهش شدید قیمت ارز در بازار آزاد به واسطه برنده شدن یک کاندیدا در انتخابات پیش روی آمریکا صحبت می کنند که این موضوع اگرچه ممکن است در یک مقطع اتفاق افتد ولی پیش بینی می شود تاثیری در وضعیت اقتصادی کشور ایجاد نکند. تجربه نشان داده که تحریم های اقتصادی ابزاری در دست کشورهای سلطه طلب به خصوص آمریکا برای به زانو درآوردن کشورها برای تحقق خواسته هایشان است. برخی بر این عقیده هستند با روی کار آمدن دموکرات ها در آمریکا، بازگشت به برجام اتفاق خواهد افتاد و امکان فروش نفت برای کشور محقق خواهد شد که در صورت تحقق این موضوع می توان به کاهش قیمت ارز در بازار و کاهش روند تورم خوشبین بود. بنابراین آن چه روند مسیر اقتصاد کشور را تعیین می کند میزان دسترسی دولت و شرکت ها به ارز حاصل از صادرات نفت و سایر کالاهاست. /سنا

کاهش قیمت دلار به کانال ۲۷ هزار تومان

در پایان معاملات امروز بازار ارز، هر اسکناس دلار آمریکا به قیمت 27550 تومان از مردم خریداری و در مقابل به قیمت 27980 تومان به متقاضی دریافت ارز فروخته شد که نسبت به روز شنبه، 1020 تومان ارزان تر شده است. همچنین هر اسکناس یورو به قیمت 32590 تومان از مردم خریداری و در مقابل به قیمت 33100 تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته شد که نسبت به روز شنبه، 1300 تومان کاهش نرخ دارد.

سقوط نرخ برابری لیر ترکیه با دلار آمریکا

با افزایش تنش‌ها بین ترکیه و فرانسه نرخ برابری لیر ترکیه با دلار آمریکا سقوط کرد و برابری اولین بار در تاریخ از ۸ واحد هم فراتر رفت. این اتفاق، انتقادها در مورد ناتوانی بانک مرکزی برای تقویت نرخ لیر در مواقع بالا گرفتن تنش‌های ژئوپلیتیکی را بیشتر کرد. نرخ برابری لیر ترکیه با دلار آمریکا در معاملات استانبول ۱.۳ درصد سقوط کرد و به ۸.۰۶۶۷ واحد رسید. هفته گذشته بانک مرکزی ترکیه به طور غیرمنتظره‌ای نرخ بهره خود را ثابت نگاه داشت و سرمایه‌گذاران را ناامید کرد.

اردوغان: کالا‌های فرانسوی نخرید

هریت دیلی ترکیه: رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه از مردم کشورش خواست کالاهای فرانسوی را بایکوت کنند. این درخواست در ادامه انتقادات اردوغان از برخورد امانوئل ماکرون با مسلمان‌ها صورت می‌گیرد. اردوغان در سخنرانی تلویزیونی خود از آنکارا گفت: همان‌طور که در فرانسه خواسته شده است از خرید کالاهای ترکی اجتناب شود، من هم از مردم خودم در این‌جا می‌خواهم به کالاهای با برچسب فرانسوی اهمیت ندهند و آنها را نخرند. اردوغان گفت: دشمنی با اسلام و مسلمین در برخی از کشورهای اروپایی به یک سیاست‌گذاری تبدیل شده است که در بالاترین رده‌ها حمایت می‌شود. اردوغان گفت: ماکرون با مسلمانان مشکل دارد و باید از لحاظ ذهنی چک شود.

از بازار خودرو چه خبر؟

بازار خودرو همگام با نزولی شدن نرخ ارز، چند هفته‌ای است که بر مدار ریزش قرار دارد. این ریزش‌ها امروز هم تداوم یافته و کارشناسان معتقدند درصورت افت نرخ دلار به کانال ۲۷ هزار تومان، قیمت پراید به کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان خواهد رسید. بررسی ایرنا از بازار خودروی پایتخت حاکی است امروز (دوشنبه)، قیمت هر دستگاه پراید ۱۳۱ بین ۱۰۵ تا ۱۰۷ میلیون تومان، تیبا صندوق‌دار ۱۳۵ تا ۱۴۲ میلیون تومان، کوئیک دنده‌ای بین ۱۶۰ تا ۱۶۵ میلیون تومان، سمند ال. ایکس ۲۰۸ تا ۲۱۲ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ جی. ال. ایکس ۲۰۸ تا ۲۱۵ میلیون تومان، پژو پارس ۲۴۵ تا ۲۵۰ میلیون تومان و هر دستگاه دنا معمولی ۳۰۵ تا ۳۰۷ میلیون تومان از سوی واسطه‌گران و فروشندگان خودرو اعلام شده است.

سعید موتمنی رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی پایتخت می‌گوید: اگر کاهش قیمت ارز آن طور که کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کرده‌اند به ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان برسد، در بازار خودرو بیشتر نمایان خواهد شد و قیمت خودروها با شیب تندتری کاهش خواهد یافت. وی دلایل این موضوع را حبابی بودن شدید قیمت‌ها، نبود مشتری در بازار و زیاد بودن خودرو دست واسطه‌ها و دلالان برشمرد. موتمنی معتقد است: حتی پیش‌بینی می‌شود برای پراید ۸۵ تا ۹۰ میلیون تومانی هم مشتری نباشد.

نفت ساز کاهشی زد

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر افزایش ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا و اروپا و نگرانی های مرتبط با وضعیت تقاضا، حدود دو درصد سقوط کرد. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۷۰ سنت معادل ۱.۷ درصد کاهش یافت و به ۴۱ دلار و هفت سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۶۹ سنت معادل ۱.۷ درصد کاهش یافت و به ۳۹ دلار و ۱۶ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص مدت کوتاهی پس از آغاز معاملات روز جاری بیش از یک دلار سقوط کرده بود. بهای نفت برنت هفته گذشته ۲.۷ درصد و وست تگزاس اینترمدیت ۲.۵ درصد کاهش پیدا کرده بود.

طلای جهانی کشش صعود ندارد

قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر بهبود ارزش دلار و عدم پیشرفت مذاکرات درباره بسته کمک مالی جدید کرونایی به پایینترین قیمت یک هفته اخیر نزول کرد. بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۸۹۸ دلار و ۲۸ سنت رسید. پیشتر بهای معاملات تا ۱۸۹۰ دلار و ۱۹ سنت عقب نشینی کرده بود که پایینترین قیمت از ۱۵ اکتبر بود. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۸۹۹ دلار و ۳۰ سنت رسید. کایل رودا، تحلیلگر شرکت آی جی مارکتس اظهار کرد: به نظر می رسد در کوتاه مدت انگیزه برای یافتن خریداران جدید در بازار طلا وجود ندارد. علت عمده آن هم نزدیک شدن به زمان انتخابات آمریکا و گمانه زنیها درباره بسته کمک مالی است.

افت ۷۰۰ هزار تومانی نرخ سکه

قیمت‌ها در بازار سکه و طلا امروز (دوشنبه- ۵ آبان) روند نزولی داشت به‌طوری که سکه تمام ‌بهار آزادی طرح جدید با افت بیش از ۷۰۰ هزار تومانی، به بهای ۱۴ میلیون تومان فروخته شد و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رسید. همچنین قیمت نیم‌سکه بهار آزادی هفت میلیون و ۶۰۰هزار تومان، ربع‌سکه ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲ میلیون و ۷۰۰ میلیون تومان تعیین شد. در بازار طلا نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار به مبلغ یک ‌میلیون و۲۶۲ هزار تومان و هر مثقال طلا به بهای ۵ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان فروخته شد.

افزایش قیمت مواد شوینده مورد تایید سازمان حمایت است مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت: با توجه به افزایش 40 تا 50 درصدی قیمت مواد اولیه مورد نیاز تولید محصولات شوینده نمی‌توان مخالف افزایش قیمت در این بخش بود. اسماعیل مهدی پور در یک برنامه خبری در پاسخ به این سوال که آیا مجوزی برای افزایش قیمت مواد شوینده از سوی سازمان حمایت صادر شده است، گفت: مواد شوینده تابع قیمت‌گذاری تثبیتی و تکلیفی سازمان حمایت نیست. قیمت‌گذاری محصولات و مواد شوینده و هر نوع کالای  تولیدی دیگری براساس مولفه های مختلف تاثیر گذار بر قیمت تمام شده انجام می‌شود. /فارس   آیفون ۱۲ بدون رجیستری با قیمت نجومی به ایران رسید!

تنها سه هفته از رونمایی جدیدترین گوشی تلفن همراه شرکت اپل می‌گذرد و با وجود بسته بودن مرز‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا حالا پای این گوشی هوشمند آمریکایی به بازار ایران باز شده است. به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ بررسی‌های میدانی و جستجو در فضای مجازی ما را به سایت‌ها و صفحات مجازی اینستاگرامی رساند که با توضیحات کاملی اعلام کرده‌اند این محصول را با دو شرط می‌فروشند، یکی اینکه این کالا بدون رجیستری به مشتری تحویل داده می‌شود و دیگری اینکه از زمان ثبت سفارش حداقل پانزده روز زمان لازم است تا این محصول  به دست خریدار برسد.

نکته حائز اهمیت این است که این محصول با قیمتی بسیار بیشتر از قیمت واقعی آن در درگاه مجازی در حال عرضه است. در حال حاضر محاسبه سرانگشتی نشان می‌دهد قیمت دلاری این سری از گوشی‌ها با دلار آزاد (به نرخ امروز ۲۸ هزار و ۴۵۰ تومان) میانگین چیزی در حدود ۳۰ میلیون تومان است. حال آنکه هزینه رجیستری و حقوق ورودی و هزینه‌های گمرکی این محصول جای خود دارد.

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: علائم کرونا طرح وان مذاکرات سودان و اسرائیل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 مهدی رسول پناه مهرداد سپهری کاهش قیمت بورس علائم کرونا طرح وان مذاکرات سودان و اسرائیل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 مهدی رسول پناه مهرداد سپهری نرخ برابری لیر ترکیه با دلار آمریکا واحد کاهش معادل منفی میلیون تومان سازمان حمایت بازار خودرو مواد شوینده افزایش قیمت هزار تومان قیمت مواد فروخته شد درصد کاهش کاهش قیمت قیمت ارز ۵ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟

مساله فروش نفت ایران برای بسیاری از رسانه‌های معاند و همسویانشان در داخل تبدیل به بحران شده است از این جهت هر روز گمانه زنی‌هایی از میزان تخفیف فروش نفت ایران منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مهر، بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم تولید و به تبع آن صادرات نفت خام ایران افزایش یافت تا جایی که برخی از مسؤولان دولت قبل نیز به این موضوع تشکیک وارد کرده و اعلام کردند آماری که از فروش نفت ایران در دولت سیزدهم منتشر می‌شود واقعی نیست.

این مساله تاجایی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد مساله افزایش فروش نفت ایران حتی مورد تأیید سناتورهای امریکایی است و هر روز تصمیمات جدید در این باره اتخاذ می‌شود تا بتوانند جلوی این افزایش صادرات نفت را بگیرند و در مسیر این افزایش صادرات سنگ اندازی کنند.

بعد از این صحبت‌ها و انتشار آمار و ارقام رسمی‌از میزان فروش نفت ایران در دولت سیزدهم توسط رسانه‌ها و مؤسسات بین المللی از جمله اوپک و مؤسسه بین المللی انرژی جریان رسانه‌های معاند فضای تخریب را به سمت تخفیف‌های نجومی‌برد و اعلام داشت ایران در ازای تخفیف‌های بالا موفق شده است تا صادرات نفت خود را افزایش دهد.

این مساله موجب شد تا گمانه زنی‌ها در مورد میزان تخفیف در فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته بالا بگیرد و صحبت از ارقام نجومی‌چند ده دلاری در تخفیف نفت ایران به چین مطرح شود.

به عنوان مثال یکی از رسانه‌های داخلی به استناد یک توییت که معلوم نیست متعلق به کیست زمستان سال گذشته اعلام کرده است ایران به ازای هر بشکه نفت ۲۰ دلار تخفیف می‌دهد که این مساله موجب شد تا در رسانه‌ها یک جریان ایجاد کند.

بعد از آن رسانه‌ای دیگر بدون اشاره به رقم خاصی اعلام کرد مابه التفاوت در فروش نفت ایران و قیمت نفت ایران که در سبد اوپک اعلام شده است می‌توان متوجه شد که ایران تخفیف نجومی‌به مشتریان خود می‌دهد.

اخیراً نیز یکسری رسانه معاند نیز به استناد به میزان فروش نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا اعلام شده است باید حد اکثر با قیمت ۶۰ دلار نفت اورال خود را بفروشد این برداشت را کرده‌اند که قطعاً میزان تخفیف نفت ایران نیز به اندازه روسیه و یا حتی بیشتر از روسیه است و قیمت فروش نفت ایران را چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ دلار اعلام کرده‌اند.

ایران چه مقدار تخفیف بابت فروش نفت می‌دهد؟

باید یک مساله شفاف شود که آیا دادن تخفیف در فروش نفت امری طبیعی است یا غیر طبیعی؟ در همین رابطه محمود امراللهی یکی از کارشناسان انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: در مساله بازار یابی باید به این نکته توجه کرد که کشورهای تولیدکننده برای نگهداشت بازار باید اقداماتی را انجام دهند که یکی از این اقدامات تخفیف در فروش نفت است.

وی گفت: کشوری مانند عربستان نیز هر ازگاهی قیمت نفت خود را برای مشتریانش تغییر می‌دهد در برهه‌ای قیمت را بالا و در مقطعی قیمت‌ها را پایین می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که نفت عربستان تحریم نیست و این کار را انجام می‌دهد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: جالب است بدانید که دیگر کشورهای تولیدکننده نفت که عضو اوپک نیستند نیز چنین اقداماتی را انجام می‌دهند به عنوان مثال کانادا، آمریکا، روسیه قبل از تحریم، کشورهای تولیدکننده نفت حوزه آمریکای لاتین نیز به مشتریان خود تخفیف‌هایی می‌دهند بنابراین دادن تخفیف در فروش نفت امری کاملاً جا افتاده در بازار نفت است.

وی گفت: در شرایط تحریم این مساله جدی تر می‌شود زیرا وقتی تحریم اعمال می‌شود شما دو کار می‌توانید انجام دهید یا باید در چاه نفت خود را ببندید و تولید را کاهش دهید و یا اینکه با اعمال تخفیف‌های بیشتر مشتریان خود را حفظ کنید. لازم است بدانید اثر اول بر اقتصاد بسیار سنگین‌تر است زیرا اگر یک زمانی تحریم‌ها برداشته شود باید هزینه‌های گزافی کرد تا تولید را به حال قبل باز گرداند و در قدم بعدی باید مشتریان از دست رفته را حتی با نفت مجانی ترقیب کرد تا دوباره اقدام به خرید نفت از شما کنند. اما گام دیگر این است که نفت را بدون آنکه تولید کاهش یابد با تخفیف‌های معقولی به فروش رساند و این کار ضمن حفظ مشتریان موجب نمی‌شود تا تولید کاهش یابد.

این کارشناس انرژی ادامه داد: در دولت قبل بعد از اعمال تحریم‌های جدی در سال ۹۷ به یکباره توسط مسؤولان وقت وزارت نفت تصمیم گرفته شد تا تولید کاهش یابد و هر روز آمارهای متعددی از کاهش دکل‌های فعال در مناطق نفتخیز جنوب منتشر می‌شد. در چاه‌های نفت بسته شد حتی جالب است بدانید وقتی میزان تولید به زیر یک میلیون بشکه رسید مسؤولان وزارت نفت با تخفیف‌های بالا نتوانستند فروش نفت را افزایش دهند و اگر خاطرتان باشد صادرات نفت ایران حتی به زیر ۱۰۰ هزار بشکه رسید.

وی ادامه داد: با تغییر دولت در چاه‌های نفت باز شد و با هزینه‌هایی دوباره تولید در برخی از چاه‌ها از سر گرفته شد به همین دلیل شاهد افزایش تولید نفت هستیم. همچنین رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسؤولان وزارت نفت و دیپلماسی انرژی موجب شده است تا صادرات نفت ایران رونده رو به جلویی داشته باشد. که افزایش صادرات نفت ایران غالباً به خاطر دیپلماسی انرژی است هرچند اعمال تخفیف‌ها را نیز نباید نادیده گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مطلع است ایران چه مقدار تخفیف برای فروش نفت می‌دهد گفت: خبرگزاری رویترز به عنوان یک منبع و رفرنس در میزان فروش نفت ایران در ماه مارس سال جاری گزارشی با عنوان فقط کاهش قیمت نفت می‌تواند ولادیمیر پوتین را متوقف کند؛ نوشت که اکنون نفت اورال روسیه بشکه‌ای ۷۱ دلار صادر می‌شود که بالاتر سقف قیمت ۶۰ دلار است. حتماً می‌دانید نفت اورال روسیه بسیار شبیه به نفت ایران است. همچنین بررسی قیمت نفت صادراتی روسیه به هند نیز نشان می‌دهد که در همه ماه‌های بعد از دسامبر ۲۰۲۲ (به جز ژانویه ۲۰۲۳) این رقم بالاتر از سقف قیمتی ۶۰ دلار به ازای هر بشکه بوده و حتی در ماه اکتبر سال گذشته به بیش از ۸۴ دلار افزایش یافته است.

امر اللهی تصریح کرد: حالا که روسیه می‌تواند نفت خود را به مشتریان خود تا قیمت ۸۴ دلار نیز به فروش رساند آیا ایران نمی‌تواند نفت خود را تا ۸۱ دلار به فروش رساند؟

وی گفت: ایران هم اکنون عمده نفت خود را به پالایشگرهای شمال چین می‌فروشد که این پالایشگرها بخش خصوصی هستند و عملاً عمده خریداران نفت ایران همین پالایشگرها هستند آنها دنبال خرید نفت ارزان اند باید دید روسیه نفت خود را با چه قیمتی به مشتری دولتی خود در چین می‌فروشد که به استناد گمرک چین فروش نفت روسیه به این کشور با قیمت ۸۴ دلار است خب آیا طبیعی است که ایران بیاید و یکباره ۳۰ تا ۴۰ دلار تخفیف دهد و بازار روسیه را بهم زند؟ آیا آن‌وقت جنگ قیمتی بین ایران و روسیه صورت نخواهد گرفت؟

بنابراین نباید به عددسازی‌هایی که در رسانه‌های معاند صورت می‌گرد توجه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹هزار
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹/دلار تلگرامی خریدار ندارد
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد